Mere information

YOGA – vil du være smidig, stærk og klog?
På yogaholdet vil vi arbejde med smidighed, styrke, åndedræt, afspænding og meditation. Du vil opleve at få en stærkere fysik, bedre balance, mere ro i kroppen, og mindre tankemylder. 
Jeg vil guide dig til hvordan de forskellige øvelser skal udføres og du vil måske opleve at ”slå en knude på dig selv”, vende hoved ned og benene op i yogaens sjove og udfordrende øvelser. Øvelserne kan virke opkvikkende eller afslappende – og måske vil du få en lille lur til sidst.
Du vil også lære hvordan du kan bruge din vejrtrækning i hverdagen, ved eksamen eller stressede situationer - til at få ro på kroppen og tankerne.
Du vil på den måde mærke hvordan du selv kan påvirke din mentale tilstand og bl.a. blive bedre til at håndtere vrede, styrke dit selvværd og blive klogere på dig selv.

Når du melder dig til YOGA, vil du helt sikkert efter et par gange opleve at du er blevet smidigere, kan mærke dig selv og sover bedre. Du vil helt sikkert føle dig afslappet og tilpas når du går herfra.
Mød op i behageligt tøj, du kan bevæge dig i, gerne lidt vand til bagefter.

En typisk time er opbygget efter en genkendelig struktur, der er med til at skabe trygge rammer både for din krop og for dig. 
Du vil lære dig selv bedre at kende, blive stærkere og smidigere.
Du vil lære konkrete øvelser som du kan bruge i din hverdag.
Du vil have mulighed for at opleve mere ro og bedre søvn

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Birgitte Tindborg,
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Hvornår?

Vallerødskolen samlingssalen Onsdag 22. maj Onsdag 29. maj Torsdag 6. juni Torsdag 20.juni Alle dage kl. 16.30-18

Hvor?

Vallerødskolen