Graffiti og Streetart

Mere information

Fagets indhold kommer vi til at tilrette sådan, at vi kan få tid til at arbejde med elevernes forskellige interesser. Vi vil løbende arbejde med de muligheder der knytter sig til spraydåsen som medie og de mange måder man kan udtrykke sig på. Vi kommer således til at afprøve og begå os i mange af graffitikunstens forskellige stilarter og vil i den sammenhæng lave alt fra gadegraffiti til streetart og hvad der skulle være at finde imellem.

Når holdet er i gang, plejer vi at bruge hver anden gang på at forberede skitser og teknikker, til det vi vælger at male- og bruger så den efterfølgende gang på at udføre værket. Nogle projekter som stencil streetart kan i forberedelsesfasen strække sig over flere gange. I sådanne tilfælde går eleverne som skal male ud og maler mens de andre forsætter deres stencilarbejde.

Når vi maler, benytter vi en række plader, som er hængt op på væggen ved indgangen til klubben. Værkerne vi maler bliver således malet over for tid til anden, hvorved der hele tiden finder en skiftende udstilling sted udenfor klubben. Den skiftende graffitiudstilling bliver beskuet af de mange unge som kommer i klubben og som nyder stor glæde af at se de flotte værker.

I situationer hvor man har malet et værk som er så flot og fantastisk at det bare ikke må males over kan man købe pladen, hvorpå man har malet, med hjem for selv samme pris som en ny træplade koster i byggemarkedet. 

Praktiske oplysninger
Underviser Michael Fly Pedersen,
Ledige pladser 12
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder
Hvornår?

Holdet under planlægning

Hvor?

Hørsholm Ungdomsklub (UK)